Punt divers

Detinguts dos homes per robar material de construcció d'una empresa de Torrelles de Foix

Els Mossos d'Esquadra han detingut, el passat dia 27 de juliol, Pedro M. S., de 38 anys i Basilio M. F., de 26 anys, tots dos de nacionalitat espanyola i veïns de la població de Torrelles de Foix (Alt Penedès) com a presumpte autors d'un delicte de robatori amb força. Se'ls acusa de robar material de construcció d'una empresa del mateix municipi. Els dos detinguts tenen múltiples antecedents per altres robatoris. Els fets van succeir el passat dilluns a la tarda quan una patrulla de mossos va rebre l'avís que dos homes havien entrat a l'interior d'una empresa de Torrelles de Foix, havien robat material de construcció i posteriorment havien fugit amb una furgoneta.

La patrulla policial es va adreçar al lloc del robatori i, en el trajecte, va localitzar un vehicle amb les mateixes característiques que el vehicle sospitós. Tot seguit, els agents van aturar la furgoneta i van identificar els seus ocupants, en el posterior escorcoll del vehicle, els mossos van trobar quatre politges de grua, material de construcció i diverses eines. Després de realitzar diverses gestions per comprovar la procedència del material es va confirmar que podia pertànyer a una empresa de construcció que acabava de patir un robatori. Per aquest motiu els dos homes van quedar detinguts per un delicte de robatori amb força i van ser traslladats a dependències policials dels mossos de Vilafranca del Penedès.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.