Punt divers

Tura reitera a Sant Joan de Vilatorrada que la sentència del TSJC no qüestiona l'existència de la presó dels Lledoners

La consellera de Justícia, Montserrat Tura, ha reiterat que la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) no qüestiona l'existència de la presó dels Lledoners de Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Tura ha volgut fer costat aquest dijous a l'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada, Ezequiel Martínez, que havia convocat els mitjans per valorar la sentència del TSJC que anul·la el pla urbanístic aprovat per construir el centre penitenciari. L'alcalde ha afirmat que s'ha actuat amb 'lleialtat constitucional, amb responsabilitat política i amb la màxima autonomia local'. A més, ha afegit que 'ningú ens ha obligat a decidir el model de poble que volem'.

L'alcalde de Sant Joan de Vilatorrada ha recordat que l'Ajuntament està treballant per fer l'adequació del pla urbanístic que demana el jutge i que en unes 'poques setmanes' ha de quedar resolt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.