Punt divers

Tres lladres entren al Banc Sabadell d'Osor fent un forat a la paret i colpegen un treballador

COMARQUES GIRONINES

Tres lladres han assaltat aquest dimarts al matí la sucursal del Banc Sabadell d'Osor (Selva) i han colpejat un dels treballadors. El mètode que han fet servir els assaltants per arrabassar els diners ha estat poc habitual. Els lladres han fet un forat en una de les parets de l'entitat, que dóna a un carrer posterior i estret i, un cop a dins l'oficina, han esperat que l'empleat entrés a treballar. Després, l'han colpejat als braços i a les cames amb una barra de ferro. Segons les primeres informacions, els assaltants s'han endut els diners que hi havia al taulell i també han rebentat el caixer automàtic. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i treballen per identificar els assaltants.

L'atracament a la sucursal del Banc Sabadell d'Osor ha passat pels volts de les deu del matí, poca estona abans que l'oficina obrís les seves portes. Els lladres, que eren tres i tenien accent sud-americà, ja estaven a dins l'oficina en el moment en què l'empleat hi ha entrat.

Els assaltants havien entrat a l'entitat de nit, fent un forat a la paret de l'edifici. La zona que han foradat es troba a prop d'un solar i un carrer que és un cul-de-sac, situat a la part posterior de l'oficina.

Quan el treballador ha entrat a dins l'oficina i s'ha girat per penjar la jaqueta, els assaltants, que estaven amagats, se li han llançat al damunt. L'han colpejat amb una barra de ferro a les cames i als braços, i l'han obligat a entregar-los els diners. Els assaltants han arrabassat els euros que hi havia a sobre del taulell i, segons les primeres informacions, també haurien rebentat el caixer automàtic.

Després, els tres lladres han fugit del lloc. Fonts del Banc Sabadell han indicat que la quantitat de diners que s'han emportat és 'd'un import baix'. En aquells moments, a l'oficina hi havia els diners que s'havien preparat des de primera hora per atendre els clients.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al voltant dels fets i treballen per localitzar els assaltants. Aquest és el segon robatori en una entitat bancària en pocs dies a les comarques gironines.

La setmana passada, tres lladres també van entrar a una sucursal de 'La Caixa' a Caldes de Malavella (Selva). En aquesta ocasió, després d'una persecució amb trets inclosos, els mossos els van poder detenir a l'alçada de Sant Julià de Ramis (Gironès).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.