Successos

successos

Dos morts en un accident de trànsit a la Jonquera

Un home i una dona van ser envestits dins un turisme per un camió a l'AP-7

Dues persones van morir ahir al vespre en un accident de trànsit al quilòmetre 0,6 en sentit Barcelona de l'autopista AP-7, al terme municipal de la Jonquera (Alt Empordà), segons van informar ahir en un comunicat els Mossos d'Esquadra, que van rebre l'avís de l'accident a les 8.32 h del vespre.

En el sinistre, que va obligar a tallar l'autopista en sentit sud des de les nou del vespre, s'hi van veure implicats un camió i un turisme, els dos ocupants del qual –un home i una dona– van morir, mentre que el conductor del camió va resultar il·lès.

Sembla que el turisme va fer una sortida de via però es va tornar a incorporar immediatament a la circulació, moment en el qual el camió –que duia matrícula holandesa i circulava en el mateix sentit– va encalçar-lo per darrere.

En el moment de tancar aquesta edició, els Mossos d'Esquadra de l'àrea regional de trànsit (ART) de Girona investigaven les causes del sinistre. Malgrat que aquestes encara no eren conegudes, l'accident va coincidir amb el temporal de pluges, que van ser molt intenses en alguns punts de les comarques de Girona, i que aquesta circumstància hauria pogut, si més no, influir en les seves causes. La comarca de l'Alt Empordà va resultar molt afectada ahir dilluns pel temporal, i concretament a la Jonquera, la riera que travessa la població es va desbordar i va arrossegar alguns vehicles.

Al lloc dels fets, s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Mossos d'Esquadra, tres dels Bombers de la Generalitat, efectius del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), grues i també servei de manteniment de carreteres, segons la nota.

Aquestes dues víctimes s'afegeixen a les quatre que aquest cap de setmana van perdre la vida a les carreteres catalanes. Un veí de Salt de 61 anys va morir quan el cotxe que conduïa es va estimbar a Rajadell (Bages), un nen de quatre anys va morir en un altre accident a Viladecavalls (Vallès Occidental), un tercer va morir a Guils de Cerdanya i el quart, a Vilalba Sasserra (Vallès Oriental).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.