Successos

Es perd una boletaire de Breda i la troben cinc hores després

Quatre dotacions de bombers i també efectius de Mossos d'Esquadra i de la policia local d'Arbúcies es van mobilitzar ahir a la tarda per buscar una dona de Breda que s'havia perdut mentre buscava bolets per la zona del castell de Montsoriu. Els bombers van localitzar la dona sana i estàlvia cap a les nou del vespre, cinc hores després d'haver començat la recerca. La boletaire va ser trobada en una zona boscosa de la carretera que va d'Hostalric a Arbúcies, a l'altura del trencant que condueix a Sant Feliu de Buixalleu.

Pel que ha transcendit, els familiars de la dona van començar a pensar que s'havia perdut a les quatre, quan havia d'haver tornat. Primer, els bombers van buscar-la a la zona de la urbanització Fogueres de Montsoriu, entre Arbúcies i Riells i Viabrea; i després, en veure que la recerca era infructuosa, s'hi van afegir també Mossos i policies locals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.