Successos

sant jordi desvalls

Un cotxe s'encasta contra un pal i mor el conductor

El jove, que tenia 23 anys i era de Torroella de Montgrí, va accidentar-se a Sant Jordi Desvalls

Un altre noi va resultar ferit

Tres persones més van morir ahir a les carreteres catalanes

Un jove de 23 anys, el veí de Torroella de Montgrí Alexander Payet Rosanas, va morir ahir a la matinada quan el cotxe que conduïa va xocar contra un pal elèctric, a Sant Jordi Desvalls. En el mateix accident va resultar ferit un altre jove.

L'accident mortal va passar quan faltava un minut per les cinc de la matinada a la carretera GI-633, a l'altura del punt quilomètric 5,5. Alexander Payet conduïa un turisme, el Land Rover Discovery amb la matrícula GI-0545-BB, quan per causes que es desconeixen va sortir de la carretera i va acabar topant contra un pal. A conseqüència del fort impacte, el jove torroellenc va morir a l'instant. En el mateix cotxe, hi anava un altre noi, de 26 anys i de Foixà, que va patir ferides de caràcter greu i va ser traslladat amb ambulància a l'hospital Josep Trueta de Girona. El jove va patir policontusions i ahir mateix va ser donat d'alta.

D'altra banda, tres persones més van morir ahir a les carreteres catalanes. A Amposta, els dos ocupants d'un cotxe (un home d'Alcanar de 67 anys i un altre de Sant Carles de la Ràita de 57) van morir en sortir de la carretera N-340, que va de la capital del Montsià a Sant Carles de la Ràpita. El trànsit per aquesta via va estar tallat durant una hora, en direcció sud, la qual cosa va provocar retencions de fins a dos quilòmetres. A Piera, un barceloní de 46 anys ma morir atropellat per un cotxe, quan creuava la carretera B-244, a l'altura de la urbanització Can Bonastre. Dijous, un veí de la Seu va morir en un xoc frontal a Prullans, i dos més van morir a Caldes de Montbui, en un xoc entre dos camions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.