Ingressa a la presó un veí de Constantí acusat de cometre sis robatoris en botigues del Tarragonès

Els Mossos d'Esquadra del Tarragonès van detenir el 7 de maig passat un veí de Constantí, de 33 anys, poc després que atraqués en una farmàcia, i que també ho intentés en una papereria. Segons va informar ahir la policia de la Generalitat, l'arrest es va produir poques hores després que l'home, que anava armat amb una navalla, va intimidar la propietària d'una farmàcia de la Pobla de Mafumet, d'on es va emportar un total de 500 euros. Durant aquest episodi, a més, l'individu també va lesionar la víctima, a qui va tirar a terra.

Arran d'aquests fets, els agents van poder detectar el vehicle amb què el sospitós va fugir i, finalment, el van aconseguir enxampar a Constantí. En el moment de la detenció, l'home va admetre que també havia intentat atracar en una papereria de Vilallonga del Camp. De fet, les diverses gestions portades a terme per la unitat d'investigació han permès relacionar l'individu amb tres robatoris amb violència i intimidació més en aquesta mateixa papereria, comesos els dies 12 de gener, i 11 i 17 d'abril; i, així mateix, també el consideren responsable d'un altre atracament a un restaurant de Constantí.

Pel que fa al modus operandi de l'arrestat, cal destacar que sempre actuava a plena llum del dia, i amb gran celeritat. Abans d'entrar en acció, esperava que els propietaris dels establiments estiguessin sols i els assaltava, havent-se cobert a vegades el rostre amb un passamuntanyes. A més, també com a fet comú, intimidava les víctimes amb una navalla per emportar-se la recaptació.

En el moment de la detenció, els Mossos d'Esquadra van poder recuperar els 500 euros que el sospitós va sostreure presumptament de la farmàcia de la Pobla de Mafumet. L'home va passar dissabte a disposició del jutjat d'instrucció de Tarragona en funcions de guàrdia, que va decretar el seu ingrés a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.