Successos

policial

Presó per al lladre d'una entitat bancària de Vilablareix

L'acusat va entrar a través del fals sostre i va forçar cotxes a Fornells de la Selva

El jutge ha enviat a presó un noi marroquí de 22 anys i veí de Girona que va entrar a robar en una entitat d'estalvis de Vilablareix fent servir un mètode molt enginyós. Els fets van passar cap a dos quarts de cinc de la matinada de divendres, quan una patrulla va veure un jove grimpant per la tanca d'un dels concessionaris que hi ha al polígon de Fornells de la Selva. Després d'enfilar-s'hi, i un cop ja dins l'empresa, el jove va anar fins als cotxes que hi havia a la zona d'aparcament i va intentar forçar-los el pany. Els mossos el van escorcollar i van veure que, al damunt, el noi portava dos tornavisos i 230 euros en efectiu. A més, també es van fixar que als braços hi portava tres rellotges de propaganda de La Caixa.

Curiosament, poques hores després, els agents van rebre la denúncia que hi havia hagut un robatori a Vilablareix, a l'interior de la sucursal que La Caixa té al costat de la carretera de Santa Coloma. Per entrar a l'oficina, el lladre va fer servir un enginyós sistema. Va entrar al local per la zona del caixer automàtic, es va enfilar en una paperera i va desmuntar part del fals sostre. Després, s'hi va enfilar i, des de dins el calaix que formaven les plaques i el sostre, es va esmunyir fins a l'oficina i va robar els tres rellotges i 230 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.