Detenen una persona a les Franqueses quan intentava robar una motocicleta

La Policia Local de les Franqueses del Vallès va detenir la matinada del dissabte a Bellavista a una persona mentre intentava robar motocicletes carregant-les en una furgoneta.

Els fets van tenir lloc al carrer Aragó de Bellavista després que uns veïns van alertar de la presència de diverses persones que estaven robant motocicletes pel sistema d'introduir-les en l'interior d'una furgoneta. La patrulla de la Policia Local de les Franqueses va fer acte de presència al lloc dels fets i va aconseguir detenir una de les persones implicades en l'intent de robatori. La patrulla també va esbrinar les dades de la furgoneta que s'estava utilitzant en el robatori, la qual cosa va permetre la localització per part de Mossos d'Esquadra a Granollers del vehicle i la detenció del seu titular així com la recuperació d'una motocicleta robada que es trobava al seu interior. Els detinguts, de 20 anys i 27 anys, ambdós de nacionalitat marroquina, van quedar a disposició del jutge de guàrdia i la furgoneta va quedar al dipòsit municipal de Les Franqueses a disposició del jutjat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.