Jutgen els acusats d'una onada de robatoris a l'Alt Camp i la Conca

El ministeri fiscal demana que s'imposin penes que van des dels 3 anys i 9 mesos fins als 5 anys de presó per als quatre suposats responsables d'una onada de robatoris que hi va haver a principis d'aquest any en diferents establiments de restauració de les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà, d'on s'emportaven les màquines escurabutxaques, o bé els diners que hi havia a l'interior.

Segons es recull en l'escrit de conclusions provisionals de la fiscalia, el primer acte delictiu –que no sempre cometien tots els processats junts– el van perpetrar la matinada del 6 de gener en un bar restaurant de Montblanc. Per accedir-hi, van forçar la porta d'entrada i, posteriorment, van apropiar-se de més de 1.000 euros de la màquina escurabutxaques. Tres dies més tard, haurien forçat amb un pic la porta d'un local del carrer Sant Blai de l'Espluga de Francolí i s'haurien emportat tota la màquina i haurien intentat sense èxit entrar en un altre establiment del poble. Per arribar fins a l'establiment, a més, van robar anteriorment un vehicle Opel Corsa, que era propietat d'una veïna de l'Espluga de Francolí. Paral·lelament, durant la matinada del 13 de gener van agafar la màquina escurabutxaques d'un bar del carrer Sant Antoni de Valls, que després va ser trobada amb danys enmig d'una plaça de la ciutat, i que no van poder obrir. I, ja una setmana després, s'haurien endut la recaptació de la màquina recreativa d'un bar de Montblanc, on uns dies abans també haurien intentat entrar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.