Successos

successos

Un conductor envesteix una patrulla a la Jonquera

Anava sota els efectes de les drogues i l'alcohol i els Mossos el van capturar en fugir d'un control

Caçat un altre infractor a 194 km/h, a Argelaguer

Els Mossos d'Esquadra van detenir dilluns a la matinada un jove de Perpinyà, de 19 anys, per conduir de forma temerària i provocar, fins i tot, que diversos vehicles que circulaven en sentit contrari l'haguessin d'esquivar. Els agents van interceptar l'acusat mentre estaven realitzant un control de prevenció de drogues i alcohol al punt quilomètric 774 de l'N-II, a la Jonquera. Durant el dispositiu, van fer indicacions a l'arrestat per tal que s'aturés, però ell va accelerar i va fugir en direcció França. Els efectius, immediatament, van seguir el turisme, que en la persecució va anar incrementant la velocitat. Finalment, els Mossos van aconseguir que es parés just abans d'arribar a l'antiga duana del Pertús. La captura va ser accidentada, ja que, quan la dotació policial estava a punt d'atrapar-lo, l'imputat va envestir la patrulla lateralment i va causar ferides de caràcter lleu als agents. Tot i l'accident, els policies van poder sortir del cotxe i immobilitzar l'infractor, que va donar positiu en el test de detecció d'estupefaents i va marcar una taxa d'alcohol de 0,48 mil·ligrams per litre d'aire expirat –és a dir, gairebé el doble del límit establert–.

A banda, diumenge passat al matí va ser enxampat un segon imprudent que anava al volant d'un automòbil a 194 quilòmetres per hora per la carretera A-26, a l'alçada d'Argelaguer, en un tram on la velocitat màxima permesa és de 80. Els agents de l'àrea de trànsit van aturar l'home, van comprovar que estava begut i el van denunciar com a suposat autor d'un delicte de conducció temerària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.