Successos

successos

Investiguen si un mort trobat al mar és el desaparegut a Malgrat

La Guàrdia Civil de Tarragona ha demanat la col·laboració ciutadana per identificar un home que el dia 18 de gener va ser trobat al mar, a divuit milles de la costa de Tarragona. Per això ha difós les fotografies del rellotge, els penjolls, l'anell i els tatuatges (un toro d'Osborne al muscle esquerre i un cap de felí al dret) que duia la víctima per si algú la pot reconèixer.

La difusió de les fotografies de moment ha posat la policia sobre la pista de la possibilitat que es tracti de Ramon Cirilo Turró, el veí de Malgrat de Mar de 41 anys que està en parador desconegut des del 31 de desembre de l'any passat. Els familiars de Cirilo, que n'havien denunciat la desaparició als Mossos d'Esquadra i que ja havien difós la fotografia de l'home a través d'aquest diari, van confirmar ahir que portava un tatuatge d'un toro, que s'havia fet recentment, així com un altre que venia a representar el cap d'una pantera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.