Successos

policial

Comissen 52.500 paquets de tabac de contraban

La mercaderia va ser trobada per la Guàrdia Civil de Puigcerdà

Té un valor de 192.692 euros al mercat

La Guàrdia Civil de Puigcerdà va intervenir diumenge passat 52.520 paquets de tabac ros de contraban de diverses marques, el valor del qual ascendeix a 192.692 euros. Els efectius que van realitzar el decomís estaven duent a terme un control a l'N-260 quan els va cridar l'atenció un turisme i un camió Volkswagen de petites dimensions que van agafar la carretera des de l'accés a Prullans. En adonar-se de la presència del vehicle policial, el conductor del cotxe va fugir a gran velocitat en direcció a la Seu d'Urgell. Els agents, però, van aconseguir parar el camió, on hi havia la mercaderia oculta darrere de caixes plenes de tovallons. El xòfer, de 46 anys i veí de Barcelona, va quedar detingut com a suposat autor d'un delicte de contraban. L'home va passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell, on els investigadors també van traslladar el tabac i el camió usat per al seu trasllat.

A banda, els Mossos d'Esquadra van arrestar el dia 2 a l'Armentera un veí de Premià de Mar i un altre de Terrassa per tràfic de drogues i atemptat a l'autoritat. Els sospitosos, que viatjaven en un cotxe, van intentar escapar de la policia, van anar en alguns trams en contra direcció i fins i tot van mirar d'atropellar els agents. Quan van ser aturats, se'ls va interceptar 700 grams de marihuana i 1.475 euros en bitllets fraccionats. El jutjats de Figueres van ordenar l'ingrés provisional a la presó per a un d'ells, que té antecedents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.