Successos

Les primeres hores de vaga a Alacant són un “passeig” per als piquets

Centenars de piquets es concentren a les portes del principals serveis públics d'Alacant sense cap incident i amb pocs treballadors acudint als seus llocs de treball

  • Piquets informatius a les entrades d'un polígon industrial. EL PUNT AVUI.
  • VÍDEO: Primeres imatges de la Vaga General

Els serveis mínims de la neteja han pogut eixir de les cotxeres sense cap problema, però amb cordó policial. Els piquets s'han retirat poc desprès de la una de la matinada amb el que els responsables sindicals consideren un 'èxit' de la vaga en les seues primeres hores.

La Vaga general convocada pels sindicats majoritaris per aquest dijous en protesta contra la reforma laboral aprovada pel govern espanyol ha començat amb absoluta normalitat a Alacant. Els piquets s'han concentrat des de poc abans de les dotze la nit a les portes de serveis públics com la recollida d'escombraries o correus sense que s'haja produït cap incident més enllà de la identificació per part de la policia espanyola d'alguns dels piquets.

Els serveis mínims de la neteja han pogut eixir sense cap incident de les cotxeres on s'havien concentrat centenars de piquets que en un to festiu han llençat proclames contra la reforma laboral i també contra l'empresari Enrique Ortiz, conegut per la seua implicació en nombrosos casos de corrupció i propietari de l'empresa concessionària de la neteja d'Alacant,

Els sindicats han valorat de forma molt positiva el seguiment de les primeres hores de la vaga que han arribat a qualificar de 'passeig' pel que consideren seguiment massiu de la protesta a Alacant. Tant és així que poc desprès de la una de la matinada els piquets s'han retirat davant la poca 'feina' que han trobat.

A partir de les 5 del matí han tornat al carrer i acudit a les empreses de transport, estació d'autobusos i els polígons industrials. Els programa per al dijous arrenca a les 8.30 hores amb tres marxes que recorreran la ciutat d'Alacant des de diferents punts per a convergir a les 10.30 hores a l'avinguda de Maisonnave. La manifestació que s'espera siga multitudinària tindrà lloc a les 18.30 hores i començarà el seu recorregut a la porta de l'estació de tren de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.