Successos

Un incendi a Calp posa en perill molts habitatges

El veïnat de barranc de la Cometa denuncia la manca de mitjans humans i tècnics per a l'extinció

Els retalls del govern valencià han afectat la dotació de bombers

L'incendi que es va declarar ahir al voltant de les 11,30 hores a la rodalia del barranc de la Cometa, ha posat en perill nombrosos habitatges de la zona. L'esmentat barranc s'ha convertit en un autèntic femer, segons declaracions del veïnat, i en un dipòsit il·legal de brancatge procedent de la poda dels arbres.

Per l'accessibilitat del terreny, les mateixes fonts veïnals sospiten que el foc podria haver estat intencionat, però a més d'això, denuncien la manca de voluntat política en sufocar-lo degut a la manca de mitjans humans i tècnics que han intervingut en aquestes tasques, la qual cosa ha posat en perill nombrosos habitatges de la urbanització Empedrola i del terme de Benissa, que han hagut de ser desallotjades.

L'escassa dotació de mitjans ha estat el denominador comú d'aquest incendi que, per la seua coincidència amb un altre al terme municipal d'Alcoi, feia que els dos helicòpters i l'avió que assitien aquest sinistre trigaren en passar més de vint minuts entre un vol i un altre.

Per al principal partit de l'oposició en aquesta localitat d ela comarca de la Marina, la política de retalls del govern del president Fabra, pot arribar aposar en perill la seguretat d ela ciutadania.

A les 20 hores del dia d'ahir, aquest incendi encara restava per apagar, amb el consegüent perill per a les esmentades urbanitzacions que es poden veure afectades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.