La Policia Local de Parets deté un jove per conduir sense carnet, robatori de vehicle i conducció temerària

La Policia Local va detenir, la matinada del 26 de juny, un jove de 18 anys, al qual s'imputen els presumptes delictes de robatori, conducció temerària i conduir sense carnet.

Els fet s'han produït al voltant de les 2 de la matinada quan un cotxe patrulla de la Policia Local ha observat un vehicle sospitós. Després de comprovar que pertanyia a una veïna de la població i veient que el cotxe el conduïa un home jove, els agents li han demanat que s'aturés. El conductor ha augmentat la velocitat per fugir i ha sortit de la carretera BV1432 a l'alçada de Granollers, on ha fet diversos avançaments perillosos.

La persecució ha continuat fins al municipi de Lliçà d'Amunt on els agents han aconseguit aturar el vehicle del qual han sortit quatre individus. Finalment ha estat possible la detenció del conductor, que ha estat traslladat a les dependències dels Mossos d'Esquadra de Granollers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.