Successos

successos

Dos encaputxats armats atraquen un estanc a Bonmatí

Una empleada del negoci va propinar un cop als lladres amb una barra de ferro de la persiana i la propietària els va ruixar la cara amb un pot de laca

Van marxar amb la recaptació de la caixa

La propietària d'un estanc de Bonmatí, Mari Carmen Lladó Xaubet, de 61 anys, i la seva ajudant van ser assaltades dimarts per dos lladres que anaven armats. El robatori va passar a quarts de nou del vespre, just quan estaven tancant l'establiment, situat als baixos de l'edifici número 8 del carrer Sant Ramon. La treballadora va anar cap a fora per abaixar la persiana metàl·lica, i els delinqüents van arribar amb un automòbil i van aparcar davant del negoci. Duien guants negres, el rostre tapat amb un passamuntanyes i portaven una pistola, que no se sap si era real o simulada. Van baixar del vehicle i van abordar per l'esquena la noia, de 22 anys. Li van col·locar l'arma al coll i la van arrossegar fins a dins. Quan la mestressa els va veure entrar, els va recriminar el que feien i la treballadora els va intentar foragitar propinant-los un cop amb la barra de ferro de la persiana. Ells, però, les van intimidar amb la pistola perquè els entreguessin els diners de la caixa enregistradora. El delinqüent que tenia agafada l'empleada, la va amorrar contra l'aparador, li va arrabassar el pal i va donar un cop fort a la porta principal per trencar el vidre.

Segons va explicar ahir Lladó a aquest diari, els desconeguts van perpetrar l'assalt en “un màxim de tres minuts”. Hi va afegir que l'únic que els interessava era endur-se diners, ja que van marxar amb la recaptació de la jornada de l'estanc i no van voler agafar cap més efecte. Un dels còmplices es va posar els diners a la butxaca (més de 2.000 euros), i la dona que regenta l'establiment els va fer fora ruixant-los amb un pot de laca a la cara. Van fugir amb el turisme sense que les víctimes tinguessin temps d'apuntar-se el número de la matrícula ni tampoc de veure la marca o el model.

Embenada d'una mà

Les afectades van trucar al telèfon d'emergències 088 per donar la veu d'alerta sobre el succés. Fins a la zona, s'hi van desplaçar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra, que els van prendre declaració, van dur a terme la inspecció ocular a la recerca de pistes i van mirar si els passos dels individus van quedar gravats per una càmera de seguretat situada a la façana del bloc. A banda, a l'ajudant de Lladó li van haver d'embenar una mà per les ferides lleus que es va fer. I, ja ahir al matí, la propietària va tancar durant unes hores el negoci i es va adreçar a la comissaria de Santa Coloma de Farners, on va presentar la denúncia.

LA XIFRA

8
És el número del bloc del carrer Sant Ramon
on hi ha el negoci. Per la part del darrere, dóna al carrer Flaçà.

LA DATA

18.12.12
Es va produir el robatori amb violència i intimidació. Els delinqüents portaven passamuntanyes i guants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.