Una noia mor degollada en una discoteca a Sueca i detenen una dona pel cas

Una noia, de 24 anys i veïna de Castelló de la Ribera, va morir degollada ahir a conseqüència d'una baralla que es va produir a l'exterior d'una discoteca al terme municipal de Sueca. Agents de la Guàrdia Civil van detenir una altra dona, de 30 anys, per la seva suposada implicació en aquest crim.

El succés va tenir lloc cap a les set del matí als voltants d'una discoteca de la pedania de les Palmeres, situada a la zona de la platja de Sueca. Per causes encara desconegudes, dues noies, residents en un poble de la comarca de la Ribera Alta, van protagonitzar una baralla, i una d'elles va acabar morta per un tall al coll amb una arma blanca. Els serveis sanitaris només van poder confirmar-ne la mort.

L'assassí de Vallecas

D'altra banda, el suposat autor de la mort d'una menor per una punyalada al cor abans-d'ahir al barri madrileny de Vallecas es va entregar ahir al matí a la Policía a Saragossa, ciutat on va fugir. La menor, de 12 anys, va ser trobada per la seva mare a casa seva, quan va tornar al matí de treballar. Per ara, no s'ha aclarit la relació del suposat homicida amb la nena. Les actuacions s'han declarat secretes perquè es tractar d'una menor.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.