Empresonen la jove acusada de degollar-ne una altra a Sueca

El jutjat d'instrucció número 1 de Sueca (Ribera Baixa) va ordenar ahir l'ingrés a la presó sense fiança per a la jove de 19 anys acusada d'haver degollat una altra noia diumenge al matí a la sortida d'una discoteca de Sueca.

Segons van informar fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana, la jutgessa acusa la jove d'un delicte d'homicidi i d'un altre de lesions, ja que en la baralla també va agredir el xicot de la víctima. El succés va passar diumenge cap a les set del matí als voltants de la discoteca Barraca de la pedania de les Palmeres, situada a la zona de la platja de Sueca. Per circumstàncies que s'estan investigant, les dues noies, veïnes de Castelló de la Ribera (Ribera Alta), es van començar a barallar. La discussió va pujar de to i de sobte la jove acusada va treure un ganivet i va fer un tall al coll de l'altra. Els serveis sanitaris no van poder fer res per salvar la vida de la víctima, de 24 anys, que va morir a l'acte. La Guàrdia Civil va detenir l'acusada poques hores després de la baralla mortal. Ahir també van declarar als jutjats de Sueca diversos testimonis de l'agressió.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.