Successos

successos

Recerca d'un home de 75 anys a Sant Martí de Llémena

S'havia desplaçat a Llorà amb la seva esposa, ja que havien d'arreglar amb un notari els papers d'una venda

Els cossos d'emergències van treballar ahir, per segon dia consecutiu, en la recerca de José González Hernández, de 75 anys, qui va desaparèixer a Llorà, pertanyent a Sant Martí de Llémena. La família va donar la veu d'alerta diumenge, a dos quarts de set de la tarda. L'home és originari de Granada, si bé resideix a Sant Sebastià. S'havia desplaçat a Catalunya amb la seva dona, Amalia Martínez; i s'allotjaven a casa d'una germana de la seva esposa, que viu a la urbanització Vall de Llémena de Llorà. Segons va explicar la família, diumenge, José volia penjar un quadre al domicili de la cunyada. Va demanar un trepant, però quan li van dir que no en tenien es va enfadar i va marxar de casa, a dos quarts de dues del migdia. Tot i que li agrada molt el bosc, no es coneix bé la zona, on feia 15 anys que no hi havia estat. El motiu que ara es trobessin aquí és perquè havien d'arreglar uns papers amb un notari, ja que tenen la intenció de vendre una cova excavada en una paret de la qual són propietaris, i que serveix per guardar el bestiar. A banda, l'home està delicat de salut, ja que fa un temps va patir un ictus i gairebé no té mobilitat en un braç.

Diumenge, es van fer batudes fins les tres de la matinada. A aquella hora, es va suspendre temporalment el dispositiu i es va reprendre ahir a les nou del matí. Es va muntar un important desplegament, en el qual hi van participar sis agents dels Mossos d'Esquadra i vint-i-cinc bombers, entre els quals hi havia especialistes del GRAE. Els dos cossos, a més, van activar les seves unitats canines, i un total de set gossos van rastrejar el terreny en diferents torns. A l'hora de tancar aquesta edició, però, no s'havia aconseguit localitzar l'home.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.