Successos

successos

Assalten de nit una benzinera a la C-65, a Cassà de la Selva

Van forçar la reixa exterior i després van fer palanca a la porta principal

Aquest moviment va originar que cedissin unes plaques de guix del sostre

Els ocupants d'un cotxe van avisar la policia

La llista de robatoris a gasolineres s'ha tornat a ampliar. En un altre saqueig de la banda que assalta de nit les benzineres que tanquen, els lladres se'n van emportar la màquina de tabac sencera per anar-la a rebentar en un lloc amagat. Van entrar ahir, pels volts de dos quarts de tres de la matinada, a la Repsol de Cassà de la Selva. L'establiment està situat a peu de la C-65, a l'altura del quilòmetre 22. Primer van forçar la reixa metàl·lica exterior, després van obrir la porta principal fent palanca i tot aquest moviment va provocar que cedissin unes plaques de guix del sostre. Ja a l'interior, van regirar el negoci si bé finalment es van endur el seu objectiu concret: la màquina de tabac. Tan bon punt hi van irrompre, va saltar l'alarma i, a més, els passatgers d'un vehicle que circulava per la C-65 –una de les principals vies d'accés a la Costa Brava centre– se'n van malfiar i van avisar els Mossos d'Esquadra.

La policia no disposa d'imatges de vídeo perquè la benzinera no té càmeres de seguretat. Ahir al migdia, agents de l'àrea d'investigació van fer la inspecció ocular a la recerca d'empremtes per intentar identificar els sospitosos, si bé a l'hora de tancar aquesta edició encara no s'havia fet cap detenció.

Sobretot el mes de març, hi va haver una onada d'aquests casos a les comarques gironines. Un va ser la matinada del dia 11 a la Repsol de l'N-II, a Aiguaviva, coneguda com a Califòrnia. Hi van fer malbé la persiana i hi van destrossar els vidres de la porta. En aquesta ocasió, però, no van aconseguir agafar la màquina perquè a la porta hi ha uns travessers de ferro que van impedir que tinguessin prou espai per fer-la sortir. I, tenint en compte l'entrebanc, la van buidar allà mateix.

L'endemà, l'objectiu va ser la gasolinera de la GI-623 de Camallera, d'on es van emportar la màquina de tabac i la caixa enregistradora. Tan sols 24 hores més tard, van anar a la Repsol de la C-63, a Vidreres. Segons van captar les càmeres, quatre homes tapats i vestits de negre van rebentar els vidres i van arrencar la màquina de tabac. L'actuació va continuar el dia 16 a Torroella de Montgrí. Les càmeres van gravar tres encaputxats que es van endur la màquina de tabac després d'arrencar-la amb una palanca. Tres dies després, quatre individus van irrompre a la Cepsa de Pontós. Aquest cop, la màquina va ser localitzada, ja que la van llançar en un camp, a tocar de les vies del tren. A part, el dia 24, es van apropiar de la màquina d'una gasolinera de la Selva; i, a l'abril, van assaltar dues benzineres més, a Saus i Brunyola.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.