Successos

trànsit

Un motorista mor en sortir de la via a Bàscara

Un cotxe dóna voltes de campana a Besalú i el conductor queda en estat crític

Un motorista de 44 anys, Jaume Sibila Menach, veí de Barcelona, va morir ahir a la matinada quan es va accidentar tot sol quan circulava per la carretera GI-622, en el terme municipal de Bàscara. L'accident va passar un xic abans de tres quarts de cinc de la matinada, quan Sibila, a dalt d'una moto Honda 1.300 de Bàscara en direcció cap a Vilaür, i a l'altura del quilòmetre 2,2 va sortir de la carretera.

Sibila és la cinquena víctima dels accidents de trànsit a les comarques gironines en qüestió de dos dies. El dissabte al migdia quatre membres d'una família d'Aiguafreda (Mohamed El Haddouti, de 42 anys, la seva dona Naoual El Haddoutti, de 35, i els seus dos fills Yassim, de 8, i Yossef, de 9) van morir a les Llosses quan el vehicle es va precipitar al riu Ter. El Seat Inca en què anaven va sortir de la carretera pel costat dret, va xocar contra el mur de formigó lateral, el va trencar i va caure al riu, on va quedar submergit. Unes hores abans, un cotxe s'havia accidentat en el mateix tram de la C-17, un tram perillós perquè acostuma a ser un punt humit perquè no hi toca el sol i hi fa un revolt.

Ferit crític a Besalú

Ahir a la tarda el conductor d'un Fiat Marea va resultar ferit en estat crític després que el cotxe en que anava, sol, va sortir de la via i va donar diverses voltes de campana a Besalú, a la sortida de l'A-26 que enllaça amb la carretera de Banyoles. El conductor va sortir disparat del cotxe. El van dur a l'hospital Trueta.

LA XIFRA

5
persones
són les que s'han mort d'accident a les comarques gironines entre dissabte i diumenge.
3
dies de dol
hi haurà a Aiguafreda. Ahir centenars de persones hi van recordar la família accidentada a les Llosses.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia