Successos

successos

Dos ferits lleus en un foc en una casa a Girona

Dues dotacions dels Bombers van treballar ahir en les tasques d'extinció d'un incendi que es va declarar en una casa abandonada de dues plantes, situada al número 29 del carrer Font de l'Abat de Girona. Els cossos d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts de les dues de la matinada. Com a conseqüència del foc, dues persones que eren a l'interior del domicili van resultar intoxicades lleument per inhalació de fum. Fins a la zona també hi van acudir tres ambulàncies del SEM, i les víctimes van ser traslladades a l'hospital Josep Trueta. Els efectius dels Bombers van aconseguir apagar les flames en poc més de mitja hora.

D'altra banda, tres dotacions dels Bombers es van mobilitzar dimecres arran d'un incendi que es va produir en un cobert d'una granja, al terme municipal de Sant Julià del Llor i Bonmatí. El foc es va produir a les onze de la nit. La nau que va resultar afectada té 500 metres quadrats. Les flames van començar a la palla que estava escampada pel terra de les instal·lacions, on no hi havia animals. Els efectius dels Bombers van extingir el foc en una hora i tres quarts aproximadament. Abans de donar el servei per tancat, van estar una estona remullant els punts calents per evitar revifades.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia