Successos

Suspenen “sine die” la declaració de l'alcalde de Cullera per l'incendi

La titular del Jutjat de Sueca ho ha decidit en tenir l'advocat de l'acusat un senyalament previ

La titular del jutjat de Primera Instància i Instrucció número 3 de Sueca, ha suspés “sine die” la declaració prevista per al dilluns proper, de l'alcalde de Cullera, el popular Ernesto Sanjuan.

La compareixença als jutjats d'aquesta localitat de la comarca de la Ribera s'havia fixat arran l'incendi declarat el 26 d'abril durant les festes de la baixada del Castell.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia, la declaració prevista per al dilluns 14 de juliol, en qualitat d'imputat, ha restat suspesa i no hi ha nova data fixada per ara.

També s'ha suspés la declaracióprevista del regidor de festes del mateix ajuntament de Cullera, Andreu Piqueras, inclós en la mateixa causa i en qualitat d'imputat.

La raó oficial donada per a justificar aquest ajornament, ha estat fonamentada en el fet que l'advocat de l'alcalde de Cullera tenia en aquesta mateixa data previst, un altre senyalament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia