Successos

Saquegen una caravana a l'AP-7, a Garrigàs

Van ser detinguts tres lladres, a qui van decomissar una bossa plena de bitllets

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 14 de juliol dos homes, de 22 i 36 anys, i un menor, acusats de robar en una autocaravana que estava estacionada a l'àrea de servei de Garrigàs. La sala regional de comandament de Girona va rebre l'avís a les tres de la matinada. Segons van poder saber els agents, els lladres van fugir per l'AP-7 en una furgoneta, en sentit nord. Efectius de l'àrea regional de recursos operatius (ARRO), que duien a terme un patrullatge preventiu per la zona, es van dirigir fins a l'àrea de servei de la Jonquera, on hi van establir un punt de control per intentar localitzar el vehicle escàpol. Poc després, van observar que s'apropava un vehicle, les característiques del qual coincidien amb la descripció facilitada pels denunciants. El van aturar i van identificar-ne els tres ocupants. En l'escorcoll, van descobrir que el conductor duia una bossa plena de bitllets: 525 euros, 1.360 dòlars americans, 292 pesos argentins, 20 reals del Brasil, 8.400 dòlars uruguaians i 100 francs suïssos.

En la inspecció més a fons a l'automòbil, també van decomissar dos telèfons mòbils, peces de roba, una colònia, una navalla i bosses de mà. Els Mossos van verificar que tots aquests objectes eren dels propietaris de l'autocaravana que estava aparcada a Garrigàs. Els tres suposats còmplices van quedar detinguts per un delicte de robatori amb força a l'interior de vehicle. L'home de 36 anys és de nacionalitat bosniana i no li consta domicili conegut, mentre que el de 22 anys és d'origen italià i veí de Santa Coloma de Gramenet. Cap d'ells tenia antecedents. Van passar el dia 15 a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs. I, respecte al tercer arrestat, serà citat properament per declarar davant la fiscalia de menors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia