Successos

Poques pistes sobre el mort trobat al bosc a Sant Hilari

Els forenses analitzaran la dentadura, que tenia empastaments i pot ajudar a la identificació

Ara per ara no es té cap candidat per comparar i els Mossos repassen les desaparicions

Poques pistes tenen, ara per ara, els Mossos i els forenses per identificar el cadàver que dissabte uns caçadors van trobar en una tenda de campanya, en una arbreda al costat de la riera d'Osor, a Sant Hilari Sacalm. De moment els forenses no disposen de les dades de cap desaparegut amb qui comparar l'ADN o la dentadura de cara a una possible identificació. Tot i que el cadàver estava esquelètic i els ossos, escampats, conserva la dentadura i tenia fets empastaments odontològics en alguns peces, que els especialistes analitzaran per, en primera instància, determinar si la víctima pot ser estrangera, ja que els materials i les tècniques dels odontòlegs no són els mateixos en els diferents països. Del dentat se'n pot obtenir una primera pista fiable, però els especialistes també analitzaran els trossos de roba, la motxilla trobada i la tenda de campanya, que podrien ajudar a estirar el fil de qui pot ser el misteriós campista. En el rastreig de la zona no es va trobar cap document ni tampoc cap vehicle a prop que pogués correspondre a l'acampador, que se pressuposa que és un home, per la indumentària.

Per l'estat esquelètic, es dedueix que feia molt de temps que era mort, però establir la causa de la defunció es preveu molt difícil. No s'ha detectat cap signe evident de violència als ossos, però, com que no es disposa de les parts toves i els òrgans, és de mal determinar. Just al lloc on hi havia la tenda i el cadàver hi passa una línia elèctrica i hi ha enclavades diverses torres. Precisament la tenda estava parada molt a prop d'un pal elèctric amb un senyal que adverteix del perill de mort per electrocució. La tenda de campanya estava enclavada a molt pocs
metres de la carretera
GI-542, que va de Sant Hilari a Osor, però, tot i que és evident que feia mesos i potser anys que l'home era mort allà, fins dissabte ningú havia donat cap senyal d'alerta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia