Successos

societat

L'incendi d'Artana afecta a mil hectàrees i podria deure's a la crema de restolls

El president de la Generalitat es desplaça a la zona i explica que el foc es troba “en procés d'estabilització”

No precisa si el parc natural de la Serrà d'Espadà ha sigut afectat per les flames

L'incendi declarat ahir a Artana (Plana Baixa) ha afectat fins al moment mil hectàrees i s'investiga si podria haver-se produït a conseqüència d'una crema incontrolada de restolls en una granja propera, segons ha apuntat el president de la Generalitat, Ximo Puig.

Puig ha visitat avui el Lloc de Comandament Avançat (PMA) i ha assegurat que l'incendi, que es va declarar a primera hora de la vesprada i va aconseguir els primers estreps del parc natural de la Serra d'Espadà, “no avança a pitjor” i està en procés d'estabilització, gràcies a les labors d'extinció i a la millor climatologia.

El cap de l'executiu valencià ha ressaltat que, malgrat les millors condicions meteorològiques, la dificultat de l'extinció resideix en la complicada orografia i ha avançat que fins al moment s'han cremat mil hectàrees prop del parc natural, encara que encara no es pot precisar si el parc natural s'ha vist afectat.

Des de primera hora del matí s'han anat incorporant a les labors d'extinció tots els mitjans que treballen en la zona des d'ahir, i estan operant en la zona 500 persones i 27 mitjans aeris.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia