Successos

robatoris a dojo

Estripen la lona de nou camions a l'àrea de Garrigàs de l'AP-7

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres lladres enxampats en plena feina mentre intentaven robar la càrrega dels camions estacionats en una àrea de servei de l'AP-7. Ja havien tallat la lona de 9 tràilers. Diumenge passat, als voltant de les cinc de la matinada, un cotxe de gran cilindrada va entrar a l'àrea de servei de l'Empordà, situada al quilòmetre 35 de l'autopista AP-7, a Garrigàs. El vehicle, que circulava en sentit sud, va creuar tota l'àrea de servei i l'aparcament destinat a camions, i va estacionar-se a poca distància de la incorporació amb l'AP-7.

Del seu interior, en van sortir tres homes –dos, amb jaquetes negres. Els lladres van anar repartint-se entre els camions amb actitud vigilant, i van començar a tallar la lona de les càrregues. Mentrestant, dos homes més s'esperaven dins el cotxe per si calia fugir a corre-cuita. Armats amb navalles i un ganivet, els lladres anaven estripant la lona dels tràilers i miraven què portaven. El que no comptaven, però, és que una patrulla de Mossos d'Esquadra els havia estat vigilant. Els dos agents estaven fent patrullatge per l'àrea de servei i van veure tots els moviments dels sospitosos.

Mentre un mosso impedia que els membres del grup que hi havia dins el cotxe fugissin, l'altre va provar d'enxampar els tres lladres que tallaven les lones dels camions. Dos van fugir, però un d'ells –que s'havia amagat entremig d'uns tràilers– va ser descobert. A més, els mossos van agafar un ganivet i dues navalles del terra, dels quals els lladres s'havien desempallegat durant la fugida. Els tres membres del grup van ser detinguts per temptativa de robatori amb força en interior de vehicle i una falta de danys. Els tres detinguts tots amb antecedents i veïns de Barcelona, van quedar en llibertat després de declarar al jutjat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.