Successos

Es calen sis focs en pocs dies en llocs molt propers

Les comarques de l'Alt Camp i la Conca de Barberà han viscut en pocs dies almenys mitja dotzena d'incendis forestals que s'han declarat en llocs molt propers. Així, ahir, pels volts de la una del migdia, els bombers van haver de treballar en un incendi a l'Espluga de Francolí en què les flames van cremar 1,6 hectàrees. Segons els efectius d'extinció, fins a set mitjans terrestres i un helicòpter es van haver de desplaçar a una zona on el dia anterior ja hi havia hagut un conat.

D'altra banda, poc abans d'un quart de quatre de la tarda d'ahir, també es va rebre un avís, aquest cop des de Prenafeta, al terme de Montblanc. Malgrat que en aquest cas el foc només va afectar una zona de 1.000 metres quadrats, fonts d'emergències van indicar que el terreny potencial que podria haver quedat afectat en les condicions climàtiques actuals és de 200 hectàrees. “Hem treballat amb molta rapidesa”, asseguren des de bombers, per evitar que s'estenguessin les flames. Tres mitjans aeris i cinc de terrestres van fer front al sinistre en un punt on poc dies abans, al camí de Lilla a Prenafeta, el foc ja va afectar 4 hectàrees de vegetació.

A això, cal afegir-hi els dos incendis que es van declarar dilluns a la tarda a Vila-rodona. En el més greu, que també va afectar pel fum l'AP-2, les flames van cremar 1,5 hectàrees d'oliveres i matolls.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia