El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Andorra la Vella

Data
 
T. màxima (ºC)
T. mínima (ºC)
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Arriba temps més inestable

Fins a primera hora del matí el cel estarà serè o poc ennuvolat en general, excepte a la meitat sud del litoral i prelitoral i a punts de la depressió Central i valls del Prepirineu. Al llarg del matí minvarà aquesta nuvolositat però començaran a circular bandes de núvols alts i mitjans d’oest a est del territori, i el cel quedarà poc o mig ennuvolat. A partir de migdia tornaran a créixer nuvolades a punts de muntanya, sobretot al prelitoral, Pirineu i Prepirineu, on s’esperen ruixats, igual que al nord de la Catalunya Central. Seran d’intensitat entre feble i moderada, sovint acompanyats de tempesta i localment de calamarsa o pedra. Les temperatures no presentaran canvis. S’imposarà el vent de component sud a l’interior i de component sud i est al litoral, fluix o moderat amb algun cop fort al litoral nord a la tarda.

La mar: De marejol a maror a la Costa Brava i maror a la resta de la zona marítima.

Demà: Creixeran nuvolades i el cel estarà entre mig i molt ennuvolat, a estones cobert, en general. Plourà fins a mig matí al litoral i prelitoral sud, i a partir de llavors s’estendran i podran afectar qualsevol punt. Les temperatures baixaran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET