El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Deltebre

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Núvols alts Pluja forta Clarianes Clarianes Ennuvolat Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 0702510404530
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 27262624232526
T. mínima (ºC) 19191817171817
Vent 20 km/h NO 15 km/h S 15 km/h N 0 km/h C 0 km/h C 10 km/h S 15 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sense canvis

El cel estarà serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts que seran més freqüents fins a mig matí i a partir de mitja tarda, quan podran deixar el cel localment mig ennuvolat. Tot i això, al vessant nord els núvols seran més abundants i el cel quedarà entre molt ennuvolat i cobert. A banda, al final del dia es formaran intervals de núvols baixos al sector central del litoral i el prelitoral. No es descarta algun ruixat feble, local i minso al vessant nord del Pirineu durant la tarda. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà lleugerament més alta. S’imposarà el vent entre fluix i moderat de component sud i oest al litoral i de component oest a l’interior, si bé al quadrant nord-est quedarà fluix i de direcció variable.

La mar: Hi haurà marejol amb alguna àrea de maror al llarg del litoral català.

Demà: Al principi del dia el cel estarà poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i cap al final del matí la nuvolositat augmentarà en general. No es descarta algun ruixat feble i aïllat en zones de muntanya al centre del dia. La temperatura descendirà lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET