El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a El Port de la Selva

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 00001020
Cota de neu (m) 000002400
T. màxima (ºC) 272624242324
T. mínima (ºC) 192018181819
Vent 25 km/h N 15 km/h NE 10 km/h E 10 km/h E 15 km/h E 20 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures semblants i cel poc ennuvolat

Durant la jornada d’avui el cel es mantindrà serè o transitòriament poc ennuvolat pel pas d’algunes bandes de núvols alts, més freqüents en la segona meitat del dia. A més, durant les hores centrals es formaran alguns núvols d’evolució a punts de muntanya, sobretot del Pirineu i Prepirineu, i no es descarta que vagin acompanyats d’algun ruixat feble i minso. Independentment, fins a mig matí i de nou a partir del vespre hi haurà núvols baixos a punts del litoral, del prelitoral i de la Catalunya central. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta al litoral i prelitoral, i lleugerament o moderadament més baixa a la resta en punts concrets. Pel que fa al vent, s’imposarà el de component sud i est al quadrant nord-est, i de component sud a la resta del territori. Serà fluix amb algun cop moderat, i algun de fort a mitja tarda a punts del prelitoral sud.

La mar: Hi haurà marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts. Durant la tarda i el vespre és possible algun ruixat aïllat al Pirineu oriental. La temperatura es mantindrà sense canvis.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET