El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Gaià

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Pluja forta Pluja forta Pluja
Prob. precip. (%) 0010451007060
Cota de neu (m) 002100200020001600900
T. màxima (ºC) 1113141412118
T. mínima (ºC) -2-20144-1
Vent 10 km/h O 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pertorbació d’aire fred

La nuvolositat minvarà progressivament a primera hora del matí, tot i que quedaran restes de núvols a la meitat sud de Catalunya i al litoral i prelitoral central, que deixaran el cel mig ennuvolat, puntualment molt ennuvolat a l’extrem sud. La cota de neu al Pirineu i Prepirineu estarà entorn dels 800 metres, tot i que localment en punts del vessant sud de la serralada se situarà al voltant dels 600 metres. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà similar o moderadament més baixa. Predomini del vent fluix i de direcció variable en general, amb estones de component oest amb cops moderats, més reforçat al litoral sud. Al migdia predominarà el component sud i oest al nord de la costa central i sud de la Costa Brava, i al vespre entrarà tramuntana moderada al nord de l’Empordà.

La mar: Maror a tota la zona marítima, amb àrees de forta maror a la Costa Brava.

Demà: Serè o poc ennuvolat fins a mig matí, quan augmentarà la nuvolositat progressivament, de sud-oest a nord-est. La temperatura mínima serà semblant i la màxima quedarà moderadament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET