El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Lleida

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Pluja i clarianes Clarianes Pluja Pluja i clarianes Clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 502060852550
Cota de neu (m) 310031003100300030003100
T. màxima (ºC) 312629283132
T. mínima (ºC) 151615171517
Vent 10 km/h S 10 km/h S 5 km/h S 5 km/h E 5 km/h O 5 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Tarda de xàfecs forts al Pirineu i al Prepirineu

Fins a mig matí hi haurà el cel poc o mig ennuvolat a la meitat nord pel pas de núvols alts i mitjans, i a la resta dominarà l’ambient assolellat. A partir d’aleshores creixeran nuvolades a zones de muntanya, sobretot al Pirineu, al Prepirineu i a l’interior del quadrant nord-est, on el cel quedarà entre molt ennuvolat i cobert, mentre que a la resta del país es mantindrà l’ambient poc ennuvolat. Durant la tarda s’esperen xàfecs a punts de muntanya i zones pròximes de l’interior del quadrant nord-est, la resta del terç nord i el massís del Port, i en són possibles a altres punts de l’extrem oest. Seran d’intensitat entre feble i moderada, o localment d’intensitat forta al Pirineu i al Prepirineu. La temperatura es mantindrà similar o lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. Pel que fa al vent, durant la tarda hi pot haver algun cop fort a la Costa Brava, i a banda, en moments de xàfec, també són probables ratxes fortes de vent.

La mar: Hi haurà entre marejol i maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Durant el matí avançaran bandes de núvols alts de sud a nord i deixaran el cel poc o mig ennuvolat, i a la tarda s’esperen alguns ruixats al Pirineu i al Prepirineu.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET