El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Lleida

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Sol Sol Sol Sol Clarianes Sol Clarianes
Prob. precip. (%) 0000005
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 18192223242221
T. mínima (ºC) 2224454
Vent 5 km/h SO 5 km/h SO 0 km/h C 0 km/h C 5 km/h O 10 km/h O 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ambient fred

Cel serè en general. Amb tot, fins a primeres hores del matí hi haurà intervals de núvols al vessant nord del Pirineu i al litoral i prelitoral sud, a més d’algun estrat baix a punts d’altiplà central i a Ponent. A banda, creixeran algunes nuvolades a punts del Prepirineu i del prelitoral i al final del dia arribaran alguns núvols mitjans a la meitat sud del litoral. La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més baixa i la màxima serà similar en conjunt, lleugerament més alta de forma local. A l’Empordà bufarà tramuntana entre fluixa i moderada amb ratxes fortes.

La mar: Maror amb àrees de forta maror a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè en general, o poc ennuvolat per alguns núvols alts i prims a la meitat sud del litoral i prelitoral. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta. La màxima pujarà lleugerament. Fins a mig matí el vent bufarà de component nord en general entre fluix i moderat amb ratxes fortes al litoral. A partir de llavors, bufarà de components nord i est entre fluix i moderat amb cops forts al litoral i zones elevades al prelitoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET