El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Pau

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 0000154045
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 31292828282726
T. mínima (ºC) 20191818191817
Vent 30 km/h N 15 km/h NE 15 km/h SE 10 km/h E 10 km/h E 15 km/h SE 20 km/h N
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Domini del sol

Cel serè o poc ennuvolat per núvols alts i prims. Fins a mig matí hi haurà alguns intervals de núvols baixos a la depressió Central i a altres punts de la meitat sud. Independentment, creixeran alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu, al Prepirineu i al prelitoral. Temperatura mínima semblant o lleugerament més alta i màxima en ascens lleuger. Fins al migdia bufarà tramuntana moderada amb cops forts a l’Alt Empordà. A les Terres de l’Ebre, fins a mig matí bufarà mestral entre fluix i moderat amb algun cop fort.

La mar: Maror a la Costa Brava i marejol amb àrees de maror a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat, amb el creixement d’alguns núvols d’evolució diürna al Pirineu i al Prepirineu. No es descarta algun ruixat aïllat, feble i minso al Pirineu oriental durant la tarda. Temperatura semblant o lleugerament més alta, tant la mínima com la màxima. Fins a mig matí i de nou al final del dia el vent serà fluix i de direcció variable, amb predomini del terral al litoral i tramuntana entre fluixa i moderada a l’Alt Empordà. La resta del dia bufarà fluix amb cops moderats.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET