El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Riells i Viabrea

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Sol Sol Sol Sol Ennuvolat Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 000010100
Cota de neu (m) 0000110000
T. màxima (ºC) 15161616121218
T. mínima (ºC) 32232-12
Vent 5 km/h S 0 km/h C 5 km/h S 0 km/h C 10 km/h SO 0 km/h C 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temps estable

Cel serè en general. Hi haurà localment alguns bancs de boira i boirina matinals en punts de Ponent, on serà gebradora, i a l’interior de la vall de l’Ebre, així com alguna boirina més local en altres fondalades de la depressió Central. Tant la temperatura mínima com la màxima es mantindran similars o lleugerament més baixes. Hi haurà inversió tèrmica matinal i de nou a partir del vespre. Vent fluix i variable, amb terral fluix amb algun cop moderat al litoral.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Predomini de l’ambient assolellat en general. Temperatura mínima semblant. Per la seva banda, la màxima serà semblant o lleugerament més alta, sobretot al nord-est. Hi haurà inversió tèrmica matinal i de nou a partir del vespre. Fins a mig matí hi haurà localment alguns bancs de boira o boirina a Ponent, així com a altres planes i fondalades de l’interior. Bufarà tramuntana al nord i est de l’Empordà, entre fluixa i moderada, si bé a l’extrem nord del sector serà moderada amb cops forts. A les Terres de l’Ebre bufarà mestral entre fluix i moderat, amb algun cop fort a la vall de l’Ebre.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET