El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Jordi Desvalls

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Clarianes Núvols alts Núvols alts Clarianes Plugims Clarianes Ennuvolat
Prob. precip. (%) 0500803540
Cota de neu (m) 0000160011001400
T. màxima (ºC) 13191821181516
T. mínima (ºC) 2256553
Vent 5 km/h E 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 15 km/h SE 10 km/h N 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més baixes

Fins al migdia el cel estarà serè o poc ennuvolat en conjunt, amb l’arribada de núvols alts i mitjans pel nord del país que tendiran a deixar el cel entre mig i molt ennuvolat fins a mitja tarda en aquesta zona. Independentment, el cel estarà molt ennuvolat al sector central del litoral i prelitoral fins llavors. Al llarg de la tarda la nuvolositat augmentarà al terç oest i al litoral sud, on, de cara al vespre, quedarà molt ennuvolat. És probable alguna precipitació aïllada, feble i minsa al sector central del litoral i del prelitoral fins a mig matí. A banda, a partir del vespre se n’espera al vessant nord del Pirineu. La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa i la màxima serà lleugerament més baixa.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: El cel romandrà entre poc i mig ennuvolat pel pas de bandes de núvols alts i mitjans que aniran creuant el país d’oest a est. La nuvolositat serà més compacta al quadrant nord-est i al vessant nord del Pirineu, on s’espera alguna precipitació feble. Temperatures entre moderadament i notablement més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET