El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sant Mateu

Data
AvuiDillunsDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Clarianes Ennuvolat Sol Sol Sol Sol
Prob. precip. (%) 00300050
Cota de neu (m) 0017000000
T. màxima (ºC) 18211516171718
T. mínima (ºC) 8874454
Vent 5 km/h E 15 km/h NO 15 km/h SO 15 km/h NO 10 km/h S 5 km/h SE 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Núvols baixos al litoral

Durant el matí i fins al migdia hi haurà intervals de núvols baixos al litoral, prelitoral i punts de la depressió central, tot i que al llarg del matí minvaran i quedaran restringits al litoral. A partir del vespre, la nuvolositat, tornarà a augmentar cap al prelitoral. A la resta, el cel estarà serè en general, o poc ennuvolat a partir del migdia quan arribaran núvols alts i alguns de mitjans pel nord-oest. No s’espera precipitació en cap punt del territori. Les temperatures mínima i màxima continuaran en lleuger ascens, puntualment moderat. Malgrat això, la temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa a la costa. A l’interior del territori el vent serà fluix i de direcció variable. Al litoral bufarà terral fluix fins a mig matí i de nou al final de la jornada.

La mar: Hi haurà marejol a la Costa Daurada, i entre maror i marejol a la resta.

Demà: Durant el matí s’espera un cel serè en general tot i que hi haurà núvols baixos al litoral. A partir del migdia hi haurà un augment general de la nuvolositat que deixarà el cel entre molt ennuvolat i cobert en conjunt.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET