El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tarrés

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Sol Clarianes Plugims Ennuvolat Pluja Plugims Clarianes
Prob. precip. (%) 5157545657040
Cota de neu (m) 0280031003100300029002200
T. màxima (ºC) 25252726282523
T. mínima (ºC) 13131415141413
Vent 15 km/h SE 15 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 10 km/h SE 15 km/h O 30 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol i nuvolades de tarda al Pirineu

Cel serè o poc ennuvolat, si bé fins a mig matí hi haurà núvols baixos al litoral sud, al litoral i prelitoral nord i en algunes valls i fondalades de l’interior de la meitat nord. A partir de llavors creixeran nuvolades en punts de muntanya, més desenvolupades al quadrant nord-est i resta del Pirineu i Prepirineu. Per altra banda, al final de la jornada arribaran núvols baixos al litoral, prelitoral i quadrant nord-est. Durant la tarda s’esperen alguns ruixats i xàfecs en punts del Pirineu i Prepirineu, i són probables en altres punts de l’interior del quadrant nord-est. Temperatura mínima semblant i màxima lleugerament o moderadament més baixa.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat pel pas d’algunes franges de núvols alts i prims, més abundants i compactes al final del dia. A partir de mig matí creixeran nuvolades en punts de muntanya que localment deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Durant la tarda és possible algun ruixat feble i minso en punts del Pirineu. Temperatura mínima semblant, i màxima semblant o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET