El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vilademuls

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Clarianes Núvols alts Clarianes Clarianes Pluja Ennuvolat
Prob. precip. (%) 0005206545
Cota de neu (m) 0000290027002400
T. màxima (ºC) 30323538312625
T. mínima (ºC) 17161515181514
Vent 20 km/h S 30 km/h S 20 km/h S 10 km/h S 5 km/h E 15 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè o poc ennuvolat

Continuarem amb la mateixa dinàmica dels últims dies i el predomini del cel serè i l’ambient assolellat serà generalitzat, si bé a primera hora del matí passaran bandes de núvols alts i alguns de mitjans. També, durant les hores centrals del dia hi haurà el creixement de núvols d’evolució en punts de muntanya sobretot del Pirineu i Prepirineu, on quedarà localment mig ennuvolat, i puntualment a la serralada prelitoral. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més baixa, i la màxima també serà lleugerament més baixa, si bé el descens podrà ser moderat en punts del litoral i prelitoral, sobretot al nord del sector. S’imposarà el vent de component sud i est entre fluix i moderat, amb algun cop fort al centre del dia al sud de Ponent, a les Terres de l’Ebre i a zones elevades del prelitoral sud.

La mar: Hi haurà marejol a tota la línia del litoral.

Demà: Es mantindrà el predomini del cel serè o poc ennuvolat amb el pas de bandes de núvols alts i alguns de mitjans, i pel creixement d’alguns núvols d’evolució diürna en punts del Pirineu que localment deixaran el cel mig ennuvolat. Les temperatures pujaran lleugerament.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET