El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vilanova i la Geltrú

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Plugims Pluja Pluja i clarianes Clarianes Plugims Pluja
Prob. precip. (%) 9010085457080
Cota de neu (m) 250000026000
T. màxima (ºC) 262425252423
T. mínima (ºC) 171817171517
Vent 20 km/h E 10 km/h N 15 km/h E 10 km/h S 10 km/h S 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats a les Terres de l’Ebre

Fins al migdia predominarà l’ambient assolellat o poc ennuvolat en general. Tot i això, al litoral i al prelitoral el cel estarà molt ennuvolat per intervals de núvols baixos fins al final del matí. A més, al litoral sud i al litoral nord s’esperen precipitacions al llarg del matí. A partir del migdia la nuvolositat augmentarà en conjunt i durant la tarda s’esperen ruixats a les Terres de l’Ebre entre febles i moderats, els quals seran més intensos al final del dia. A la resta del país el cel es mantindrà mig ennuvolat però sense precipitacions. La temperatura mínima serà semblant, o lleugerament superior al litoral nord. La temperatura màxima serà similar o lleugerament més baixa. Al litoral hi haurà vent de component est entre fluix i moderat, amb alguns cops forts fins al vespre al sector central i sud.

La mar: Entre marejol i maror al llarg de la zona marítima.

Demà: Fins al migdia s’esperen ruixats al litoral i prelitoral sud, i durant la tarda seran probables al Pirineu occidental i a la meitat sud del litoral i prelitoral. A la resta del país el cel estarà entre mig i molt ennuvolat.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET