La meva germana

La meva germana

La meva germana era cuinera. Ho era abans d’ estudiar en aquella Escola Professional de la Dona, existent a la Diputació de Barcelona, a la Casa dels Canonges, abans que hi accedís el President Tarradellas...

Raffel Pagès, el mestre que pintava ànimes

Raffel Pagès, el mestre que pintava ànimes

Des de Girona, ciutat que en Raffel elevava a la mateixa categoria que les seves estimades Barcelona i París, rebem la trista noticia que als 78 anys ens ha deixat, sense fer fressa, un dels referents...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Brunyola

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Lluís Bañuelos Per 86 Girona 12/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 86 anys. Vivia a Girona. Casat amb Maria Dolors Planelles Rovira i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Salvadora Mañé Farré, "Salvadorita" 89 Girona 13/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Vivia a Girona. Deixa tres filles. Exèquies, demà, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Pilar Jiménez López 84 Sant Gregori 12/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir diumenge passat, als 84 anys. Vivia a Sant Gregori. Vídua de Manuel Morales Alba i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Gregori.
Narcisa Mas Gelada 85 Mallol, el (la Vall d'en Bas) 12/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 85 anys. Era natural de Mieres i vivia a Figueres. Casada amb Lluís Vilarrasa Sidera i deixa un fill. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Bartomeu del Mallol.