La meva germana

La meva germana

La meva germana era cuinera. Ho era abans d’ estudiar en aquella Escola Professional de la Dona, existent a la Diputació de Barcelona, a la Casa dels Canonges, abans que hi accedís el President Tarradellas...

Raffel Pagès, el mestre que pintava ànimes

Raffel Pagès, el mestre que pintava ànimes

Des de Girona, ciutat que en Raffel elevava a la mateixa categoria que les seves estimades Barcelona i París, rebem la trista noticia que als 78 anys ens ha deixat, sense fer fressa, un dels referents...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Cornellà del Terri

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Carmen Lacombe 88 Sarrià de Ter 11/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 88 anys. Vivia a Sarrià de Ter. Deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia de Nostra Senyora de la Misericòrdia de Sarrià de Ter.
Joaquim Vilà Sastre 80 Girona 11/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 80 anys. Vivia a Girona. Vidu de Maria Teresa Mas Colomer i deixa dos fills. Exèquies, avui, a 2/4 d'1 del migdia, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Josep Romaguera Folch 90 Girona 11/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 90 anys. Vivia a Girona. Vidu de Ramona Solà Ripoll. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la sala de cerimònies del tanatori de Girona.
Narcisa Mas Gelada 85 Mallol, el (la Vall d'en Bas) 12/05/2021 Ampliar informació(+)
Va morir als 85 anys. Era natural de Mieres i vivia a Figueres. Casada amb Lluís Vilarrasa Sidera i deixa un fill. Exèquies, demà, a les 11 del matí, a la parròquia de Sant Bartomeu del Mallol.
Carmen Arenas Salguero 84 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir als 84 anys. Vivia a Figueres. Vídua de Juan Salvador Santiago i deixa quatre fills. Serà inhumada al cementiri de Figueres.