NOTA: En les necrològiques no apareix l’hora i el lloc de la cerimònia. No es faciliten seguint el consell del Departament de Salut de la Generalitat.

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Cruïlles, Monells i Sant Sadurní de l'Heura

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Roser Condom Bahí 94 Corçà Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Vivia a Corçà. Vídua de Pons Torrent Vinardell i deixa una filla. Enterrament, avui, a les 5 de la tarda, al cermentiri de la Bisbal d'Empordà.
Sebastià Picamal Juanola 53 Castelló d'Empúries 04/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 53 anys. Era natural de Sant Jordi Desvalls. Solter. Exèquies, demà, a 2/4 d'11 del matí, a l'església parroquial de Castelló d'Empúries.
Josefa Ayuso Romero 83 Girona 03/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 83 anys. Vivia a Girona. Vídua d'Andrés Balastegui Flores i deixa quatre fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Girona.
Narcís Carré Vicens 89 Sant Miquel de Fluvià 03/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Era natural de Camallera. Casat amb Pilar Serra Maureta i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 5 de la tarda, a l'església parroquial de Sant Miquel de Fluvià.
Narcís Ferrer Culebras 46 Terrassa 03/07/2020 Ampliar informació(+)
Va morir dimarts passat, als 46 anys. Era natural de Salt i vivia a Terrassa. Casat amb Estefania i deixa dues filles. Exèquies, avui, a les 3 de la tarda, a l'oratori del tanatori de Terrassa.