En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

En l’adeu del meu cunyat Narcís Fores

Si, és l’adéu del meu cunyat Narcís Fores, el marit de la Rosa de can Monteis, la meva germana. Segur que moltíssimes persones de Girona i comarca vareu estar en aquella popular merceria del començament...

Recordant l’amic Miquel Bataller

Recordant l’amic Miquel Bataller

Com diu aquella cançó “quan un amic se’n va.....” Ahir, d’una manera sobtada, ens va deixar en Miquel Bataller, amb ell havíem compartit l’amistat, ja en temps d’infantesa, a l’antic Barri...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts de Palafrugell

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Margarita Oliu Carreras 89 Palafrugell 27/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 89 anys. Vivia a Palafrugell. Vídua de Pere Avellí Nicolau i deixa dos fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de Sant Martí de Palafrugell.

Difunts a la zona de Palafrugell

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Francesc Ferrando Crexans 89 Castell-Platja d'Aro 28/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir dimarts passat, als 89 anys. Era natural de Barcelona i vivia a Platja d'Aro. Vidu d'Àngels Serra Solà i deixa quatre filles. Actes de comiat, demà, a les 12 del migdia, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Josep Isern Martínez 91 S'Agaró (Castell-Platja d'Aro) 27/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir als 91 anys. Era natural de Barcelona i vivia a S'Agaró. Casat amb Dolors Cabruja Vergés i deixa dos fills. Actes de comiat, avui, a les 11 del matí, a l'oratori del tanatori de Sant Feliu de Guíxols.
Jaume Mont Margall 92 Sant Sadurní de l'Heura (Cruïlles Monells i Sant Sadurní) 28/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir avui, als 92 anys. Vivia a Sant Sadurní de l'Heura. Vidu de Maria Remei Coll Geronès i deixa dos fills. Exèquies, demà, a 2/4 de 10 del matí, a la parròquia de Sant Sadurní de l'Heura.
Amparo Tamayo Carreno 94 Escala, l' 27/11/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 94 anys. Era natural de Seron i vivia a l' Escala. Vídua de Josep Frigola Mas i deixa tres filles. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.