A reveure, Joana Oliveda i Montserrat Guardiola

A reveure, Joana Oliveda i Montserrat Guardiola

La meva ciutat no és només el meu estimat barri vell. La meva ciutat és tot Girona, persones molt amigues i estimades que em diuen si soc la cronista del barri vell. No és així. Sí que he perdut...

En record de Montserrat Guardiola Rovira

En record de Montserrat Guardiola Rovira

Després d’una vida llarga i plena la Montserrat Guardiola ens ha deixat avui, als 97 anys. Havia estat durant molts anys l’encarregada de la Llibreria Empúries (1959-1991), una gran professional...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona del Pertús

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
M. Àngels Carreras Comas 76 Jonquera, la 25/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 76 anys. Era natural de Biure i vivia a la Jonquera. Casada amb Joan Pagès Francisco. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
Teresa Canet Molas 60 Castelló d'Empúries 25/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 60 anys. Era de Castelló d'Empúries. Casada amb Nico Morillas i deixa tres fills. Exèquies, avui, a 2/4 de 5 de la tarda, a la sala de cerimònies de Funerària Àltima de Figueres.
Jordi Porxas Portas 90 Figueres 25/10/2021 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 90 anys. Era de Figueres. Vidu d'Anna Roig Daviu i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 4 de la tarda, a la parròquia de la Immaculada de Figueres.