Franja TV3

Dissabte, 31 juliol de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 470'
13.50
Zona zàping
El programa compta amb la participació del grup Strombers, que posa música al Top 1 amb el tema Tornarem. A més, l'espai continua amb l'edició d'estiu, que fa una compilació de les millors imatges de l'any.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Tarda de cine: Red Wing
El Francis és un nen orfe que viu amb l'Isabelle, una mare d'acollida, en un remolc llogat a la granja dels Blanton. Allà estableix una gran amistat amb la Maddie, la jove i amable esposa de l'amo de la granja, el Carl. Amb el pas dels anys, aquesta amistat es converteix en alguna cosa més i, quan el Francis arriba a l'edat adulta, les enveges, la gelosia i els malentesos li fan abandonar la granja.
Pel·lícules
Durada: 125'
17.55
Pretemporada FC Barcelona
Després de guanyar el Nàstic i el Girona a l'estadi Johan Cruyff, el Barça afronta un nou partit de preparació. Aquesta vegada s'enfronta a un històric del futbol alemany, l'Stuttgart. Ronald Koeman ja pot disposar dels últims futbolistes que s'han incorporat a la concentració: Busquets, Jordi Alba i Braithwaite. Així mateix, el tècnic també s'ha emportat a Alemanya diversos joves del planter blaugrana que ja han demostrat el seu talent aquest estiu, com Nico González o Gavi. Comentaristes: Àlex Castells, Gerard Autet i Laura Brugués. Des del Mercedes-Benz Arena.na.
Esports
Durada: 135'
20.10
La mar de bé
Palandriu
L'escamarlà és el producte estrella de la confraria de Llançà i, durant els mesos d'estiu, és una de les confraries de Catalunya que treballa més amb aquesta espècie. En aquest capítol, en Quim Casellas viurà una autèntica jornada de pesca d'escamarlans a bord del Palandriu amb el seu patró i armador, en Xavi Roquer.
Altres
Durada: 50'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Pel·lícula: Diamants per a l'eternitat
Sir Donald Munger, president del Sindicat Internacional del Diamant, dona la veu d'alarma en constatar que al llarg dels dos últims anys han desaparegut del mercat mundial una gran quantitat de diamants. James Bond, suplantant la identitat d'un traficant famós, inicia la investigació.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.10
Pel·lícula: L'home de la pistola d'or
Una bala d'or amb la inscripció 007 i una nota que amenaça l'agent James Bond apareixen a l'oficina del servei secret de sa majestat. El remitent de l'enviament sembla que és l'Scaramarga, un assassí professional que cobra un milió de dòlars per encàrrec.
Pel·lícules
Durada: 125'
02.15
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
04.00
Rumba a l'estudi
República Rumbera. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lobato Gonsales. Espai musical.
Altres
Durada: 60'