Societat

municipal

col·laboració

Els pobles del Bisaura entren al Consorci d'Osona de Serveis Socials

Els cinc pobles del Bisaura –Sant Quirze de Besora, Montesquiu, Sora, Santa Maria de Besora i Vidrà– van visualitzar en un acte ahir al Consell Comarcal d'Osona la seva entrada al Consorci d'Osona de Serveis Socials (COSS). L'adhesió es va fer efectiva dilluns, quan en el ple del COSS es va aprovar la inclusió d'aquests municipis: “Hi guanyem tots. És una oportunitat per als municipis que s'adhereixen per poder donar més valor afegit als seus serveis socials, i també es reforça la formació del personal d'aquests pobles”, va remarcar Joan Carles Rodríguez, alcalde de Sant Julià de Vilatorta, vicepresident de l'àrea d'Atenció a les Persones del Consell Comarcal d'Osona i president del Consorci d'Osona de Serveis Socials.

Per part dels alcaldes i alcaldesses del Bisaura, es va subratllar el pas endavant que representa poder mancomunar serveis a través del Consell Comarcal d'Osona, i oferir una millor formació al treballador social i l'educadora social que ara mateix compartien aquests cinc pobles.

El Consorci d'Osona de Serveis Socials està format per 33 municipis de la comarca d'Osona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia