Societat

oci

Crítiques a una possible festa de to sexista a Gurb

L'organització Arran Osona i els col·lectius feministes Adona't Vic i La Xinxa van lamentar ahir, en un comunicat, els fets ocorreguts dissabte a Ladisco VIG de Gurb, en una festa per a menors organitzada per l'empresa Midnight. Segons diversos testimonis –diuen en el comunicat–, durant la nit un discjòquei hauria animat les noies a pujar al pòdium a canvi de guanyar una samarreta, animant-les amb frases com ara “Las chicas que quieran una camiseta que suban y que nos enseñen las tetas!” i “¡A ver como mueven el culo estas chicas, que levanten la mano las solteras!” Des dels col·lectius denunciants consideren: “És indigne utilitzar noies com si fóssim l'espectacle principal d'un circ.”

Aina Comas, portaveu de Midnight, nega que es diguessin aquestes frases i que hi hagués un contingut sexista en la festa: “En cap moment volem ofendre ni discriminar ningú.” Segons ella, la festa és una sàtira a personatges com ara Donald Trump i, al podi, hi pugen nois i noies, sempre majors d'edat. “El comentari es va magnificar a les xarxes”, diu. Comas hi afegeix que Ladisco VIG només va cedir el local i no hi té res a veure, tal com subratlla un dels seus responsables, Joan Mancera: “No hi tenim cap mena de responsabilitat i condemnem aquests actes; no podem permetre-ho, tot i que pel que sé, els fets no van ser així.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia