Un partidari del magatzem nuclear denuncia que van negar-li l'atenció mèdica

Un dels portaveus del Grup Veïnal de la Ribera d'Ebre, Josep Maria Alcalde, ha denunciat que un metge del CAP de Móra d'Ebre li va negar el seu dret bàsic a rebre assistència mèdica. Els fets haurien ocorregut el dijous sant al matí, quan aquest veí de Móra d'Ebre, partidari de la candidatura d'Ascó al magatzem temporal centralitzat (MTC) de residus nuclears, va voler visitar-se al CAP de Móra d'Ebre. Segons ha denunciat el col·lectiu a través d'una nota, el metge que l'havia de visitar va començar a «agredir-lo verbalment a crits». En aquesta línia, Alcalde li va preguntar si tenia intenció de visitar-lo, i el metge li hauria respost clarament que no volia fer-ho.

Així, l'afectat va presentar una denúncia formal al mateix CAP de Móra d'Ebre. A més, el Grup Veïnal de la Ribera d'Ebre ha afirmat que presentarà una queixa al Col·legi Oficial de Metges de Catalunya i que farà un seguiment del tema perquè el Departament de Salut apliqui «les mesures sancionadores que corresponguin». L'entitat ha lamentat que la «crispació» dels contraris a l'MTC haja arribat fins a aquest extrem. «El Grup Veïnal de la Ribera d'Ebre lamenta el to generalitzat de crispació que habitualment fa servir el moviment contrari a l'MTC», ha assenyalat el col·lectiu veïnal a través d'un comunicat, tot reclamant als seus «adversaris ideològics» més «diàleg», «serenor» i «respecte».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Figueres s’aboca a les Fires i Festes de la Santa Creu

FIGUERES

Colau acusa el PSOE d’haver tolerat el ‘lawfare’ que ara pateix

barcelona
SOCIETAT

El barri gironí del Pont Major, un dels ‘Barris amb Futur’ de la Generalitat

girona
societat

Oposicions per cobrir 9.344 vacants de docent

barcelona
seguretat

Busquen un ganivet perdut a la cuina de Quatre Camins

barcelona
societat

Alerta per inundacions fins demà al matí

barcelona
enogastronomia

Els caves de Guarda Superior, al marge de les mesures extraordinàries per la sequera

Barcelona/TIANA
energia

Vandellós II incia l’operació de recàrrega de combustible

barcelona

Concentració a l’Escola Castellum de Sant Julià de Ramis contra els barracons

sant julià de ramins